Basescu ne-a tras-o in freza !?

Cand un singur om si anume Traian Basescu alias zeus face in asa fel incat sa-si distruga propria lui tara,asta doar ca sa ramana la putere,mi se pare de-a dreptul hilar,de-a dreptul grotesc ! Desigur ca politica este groteasca si curva,dar sa nu fi tu in stare si aici ma refer la Ponta Victor sa-ti faci treaba in interiorul guvernului,asta pentru a veni in contemplare cu niste proiecte,programe,solutii,locurii de munta,mi se pare de-a dreptul ca un amatorism grosier din partea lui Ponta ! Zeus ne-a tras-o si noi stam si aplaudam ca prostii ,asta pentru ca Ponta nu are altceva mai bun de facut decat sa coabiteze cu Dracu,asta ca Drasu sa i-o traga si lui Ponta in freza ! Asta este,daca se va intampla asa ceva inseamna ca suntem cu toti de-a dreptul prostii din calea fara !
Pe Bas il doare in cot de tara noastra si implicit de noi ! Noi si impreuna cu tara aceasta am putea sa ne ducem dracului,el sa iasa in avantaj,dansu sa ramana pe primul loc si uite iata ca a reusit,nu am decat sa-l felicit,asta pentru ca dansu a reusit pentru dansu,si-a atins obiectivele personale,iar pentru dansu aceste obiective au fost primordiale ! E tare zeus,e super tare,daca nu a reusit nimeni sa-l faca ! Nu mai ai ce sa mai spui,asta este,taci si inghiti in sec ! Ce daca va ramane in istorie ca cel mai jalnic si penibil presedinte pe care tara noastra ar fi putut sa-l aibe pana acum ! Ce pacat pe noi sa meritam o astfel de soarta,asa se-ntampla cand iti omori conducatorul,carmuitorul tari si anume pe Nicolae Ceausescu ! De aici ni se trage noua toate rerele pe care a trebuit sa le suportam pana in acest moment,si cine stie ce va mai trebui sa mai suportam de acum inainte ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 30 aprilie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: