VA FACE OARE CRIN ANTONESCU CLICA MAFIOTA A LUI BASESCU AND PONTA ?!

Faptul ca Ponta a dat mana cu dracu,eu nu pot sa cred ca USL-ul va fi unit, asa cum a fost pana acum ! Din acest an USL-ul a slabit un pic,fiindca exista o anumita nervozitate in interiorul USL-ului,mai ales din partea lui Crin Antonescu,asta din pricina faptului ca nu l-a sustinut pe Ponta in alegerea pe care dansu a facut-o si anume in desemnarea lui Laura Codruta Kovesi la DNA,sigur ca putem vorbi si de taxa de impozitare pe care Ponta vrea sa o introduca la veniturile ce depasesc sau ajung la 1.000 de euro cu 10% ! Nu cred ca Ponta nu vrea sa obtina totul de la politica romaneasca actuala ? Sunt sigur ca dansu vrea sa candideze in 2014 la alegerile prezidentiale si nu in 2019 ?
Intelegeriile sunt facute ca sa fie sparte,iar eu unul nu cred in marea intelegere pe care Ponta a facut-o cu Crin,fiindca Ponta este la putere,iar Crin este pe dinafara,sta si asteapta sa primeasca si dansu o sustinere substantiala dn partea PSD-ului ?! Oare o sa fie asa ?!
Eu nu cred faptul ca Crin Antonescu este marele favorit la alegerile prezidentiale din 2014,fiindca Basescu cu Ponta au facut un mare troc si anume sa ramana la putere,la puterea suprema ! Sigur ca daca Crin Antonescu o sa castige aceasta batalie inseamna ca i-a facut pe toti,iar acest fapt este un mare castig pentru dansu si anume faptul ca a reusit sa faca clica mafiota a lui Basescu,dar si a lui Ponta Victor ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 29 aprilie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: