SA NE STERGEM LA FUND CU AUSTERITATEA LUI BAS !!!

Atunci cand iti asumi niste masurii de austeritate ca idiotul de zeus nu poti sa te astepti sa ai o anumita crestere economica ?! Nu poti sa fi si hot si cinstit in acelasi timp,nu se poate asa ceva ?! Ori esti prea bun,ori sunt ceilalti din jurul tau prea prosti si nu-si dau seama ca sunt facuti zi si noapte de un ins oarecare si anume de catre zeus !
Tara noastra are „nevoie” de politici care sa fie sustenabile,credibile,pertinente,dar si plauzibile ! Pana acum nu am vazut nimic de genul acesta ! S-a hahait prea mult pe la televizor,s-a tipat prea mult,s-a urlat prea mult ,iar asa zisa crestere economica a ramas in aer ! Sa nu cumva sa ajungem si noi ca Grecii ?!
Pur si simplu este greu sa traiesti intr-o tara in care majoritatea oameniilor le iese rautatea pe gura,fac spume la gura si uita sa se stearga pe bot,curgandu-le astfel scuipatul din gura si muci din nas ! Austeritatea este un fel de scuipat,cum il scuipi,asa se duce,el nu ramane,ci se usuca de tot !
Cand vorbim de austeritate,vorbim de somaj ridicat,de taieri de salarii si pensii,scaderea impozitelor pe profit,dar si de scaderea impozitelor pe venit in urma scaderi salariilor si pensiilor !
Sa nu uitam si de cash flow-ul negativ care inseamna o mare pierdere pentru o firma sau o intreprindere ! ( firma cheltuieste mai mult decat produce ,rezultand o pierdere ) . Si acest cash flow face parte din marea masura numita austeritate .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 28 aprilie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: