Ponta and Basescu go shoulder to shoulder!!!

La anu s-ar putea sa avem o mare surpriza si anume s-ar putea ca Victor Ponta sa candideze pentru functia de presedinte al Romaniei,nu de alta,dar Crin Antonescu doarme prea mult pe dansu si cum Ponta a dat mana cu Dracu,este logic si firesc ca finul sa candideze la prezidentiale !!! Crin de atata somn nu mai are nerv in dansu,dar nervozitatea sa s-ar putea in cele din urma sa o coste pe USL si anume s-ar putea sa asistam la divortul USL-ului,asta din pricina faptului ca Ponta si-a luat amanta fina de tot si anume pe marele cub-de-gheata alias Traian Basescu !!!
Unitatea,dar si stabilitatea USL-ului s-ar putea sparge,fiindca finul a dat mana cu Dracu,a spart nunta,s-a dus la amanta,s-au pupat bot in bot si acum Ponta and Basescu go shoulder to shoulder! Mi-am adus aminte de celebra fraza spusa de Ion Iliescu vesnicul presedinte de onoare a PSD-ului,cata onoare zace in dansu,nu imi vine sa cred !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 28 aprilie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: