Politicienii investesc in burtiile lor de manelistii de pe centura ?!?

Ba da multi deontologii lu’peste prajit mai sunt in tara noastra ! Ei chiar cred ca vom avea vreo crestere economica in urmatoarea perioada in tara noastra ? Nu va fi nicio relansare economica ! Politiciile economice,dar si masuriile pe care un guvern ar trebui sa le ia in interiorul exercitiului guvernamental, si nu in platoul frumos al Antenei 3,Realitatea TV ,RMT sau eu stiu la ce posturi se mai duc,a era sa uit pe la be 1 tv !
De fapt in toata aceasta perioada nu s-a construit nimic din nimic,sectorul privat mai misca si el ceva pe ici pe colo,dar inca mai simte si el freamatul crizei financiare care a ramas totusi infipt in mediul privat !
Nu se mai construieste nicio fabrica,industrie ioc,industrie nu mai avem ,comertul o ia la vale,turismul se zbate in mocirla sticlelor de bere si a plajelor cu nisip pentru animale,un fel de grajduri pentru animale,porcii,vite,oi,capre,vacii si eu stiu ce o mai fi ?! Cica,este nevoie de investitii ! Care investitii si in care directie/domeniu ? Da,sa investeasca in burtile lor care cad exact la picioarele lor,fiindca cureaua nu mai rezista,s-a rupt de mult ! Da este o strategie foarte buna si un obiectiv eminamente esential pentru dezvoltarea spirituala,materiala,dar si culturala a burtiilor alesiilor nostri care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei ! Daca ma uit la Ponta,vad cu ochii liberi ca s-a ingrasat ca porcu,inca mai vad bine de tot !
Contrabanda cu tigari este in floare,sa nu mai spun de alcool si probabil,si de drogurii usoare sau grele !
Infrastructura a luat-o la vale,se surpa de tot pana la urma ! Sa nu cumva sa ajunga minunata tara a noastra in Olt ?!
Ziceam ca nu s-a mai construit nimic,fiindca asa numitul sector al constructiilor nu exista in tara noastra,a fost,a existat candva,acum a ramas doar o vaga amintire a vremuriilor de mult apuse !
Ce sa mai spun de vanzari, de terenuri si case ! Imobiliarele s-au dus dracului de tot,la fel cum s-au dus si banciile din tara noastra !
Asa ca ar fi bine dragi deontologii lu’peste prajit care mancati zi si noapte rahat pe la televizor sa nu mai aveti vaga impresie ca in imediata perioada vom avea o anumita crestere economica,nu vom avea nicio crestere economica ,vom avem un cumul sau un flux de scumpirii la accize,dar aerul din tara aceasta nu se scumpeste cumva ? Prostia nu se dezumfla,asta ca sa mai intre si putin aer de inteligenta ! E bine totusi ca in viata si in politica sa fi si realist ! Sigur ca politicienii pot sa spuna faptul ca totul este bun si frumos,toate is bune,totul este frumos,tara merge bine,avem banii de dat si nu de luat,avem buget,avem masurii,avem proiecte,avem programe,avem o anumita stabilitate,avem o anumite solidaritate fata de categoriile socio-profesionale care au fost afectate de masuriile de austeritate pe care noi,politicienii de WC le-am luat pentru binele tari si al poporului nostru cu sange latin,dar in fond si in fapt tara noastra se duce de rapa,se duce dracului,se duce la fund de tot,se duce in groapa,se duce si se vinde pe nimic,se dezumfla si se sparge ca un balon,se evapora ! Probabil,dupa ce nebunu nu o sa mai fie la Cotroceni, o sa avem si noi o tara in care am putea totusi sa speram ca putem trai si noi un pic mai decent decat am trait pana acum ! Oricum,peste 20-30 de ani tara noastra va implementa si se va gandi ca ar fi cazul totusi sa investeasca in niste masurii concrete,plauzibile,in care sa fie in acelasi timp niste masurii sanatoase si sustenabile ! Oare ce mai este sustenabil in tara noastra,cand Ponta a dat mana cu Dracu ! Acum nu stiu cine este mai al dracului decat Dracu in sine ? Dracu sau Satana sau Fecioara Maria !!! Nu stiu de ce am introdus-o aici pe Maria,asa ca sa fie si o femeie in acest joc al vieti !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 28 aprilie 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: