MUTU ADRIAN AR PUTEA SA AJUNGA LA STEAUA BUCURESTI !!!

Din vara Adrian Mutu s-ar putea sa ajunga la Steaua Bucuresti ! Mutu ar lua in considerare o astfel de varianta si anume sa ajunga jucator la echipa antrenata de marele antrenor al ei si anume de Laurentiu Reghecampf !
Sigur ca si Ciprian Marica ar putea sa ajunga la Steaua Bucuresti !
Mutu a fost jucator la Dinamo in perioada 1998-1999 ( Mutu a inscris pentru Dinamo 26 de goluri in 37 de jocuri ,castigand in acea perioada atat campionatul cat si cupa Romaniei cu Dinamo Bucuresti ) .Sigur ca si Ionel Danciulescu a fost la Steaua marcand 53 de goluri in 129 de meciuri, castigand de doua ori campionatul cu Steaua Bucuresti in 1997-1998 si 2000-2001,dar si Cupa Romaniei tot cu Steaua Bucuresti in 1998-1999,si nu in ultimul rand Supercupa Romaniei,tot cu Steaua in 2001 . Sigur dupaia s-a dus la Dinamo,a mai fost si prin China .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 aprilie 2013, in viata, vorbe. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: