Basescu a guvernat bine,iar tara a ajuns in colaps !!!

– Cica, Boc impreuna cu bosul sau au guvernat bine tara aceasta,iar romanii de pretutindeni au dus-o bine in perioada 2008-2012 ! Sigur ca da cum sa nu ! Ar trebui sa-i multumim lui Boc ca ne-a bagat in rahat de tot !
– Da cele 100 de miliarde de euro unde sunt ? Daca nu stiati este o datorie publica si privata,dar in fine . Cred ca s-a spalat Zeus pe cap cu aceasta datorie ?
– De fapt,noi nu mai traim intr-un stat de drept,ci traim intr-un stat de trocurii politice de cea mai joasa speta,un stat de hotii si mafiotii care se-nvart intre ei pentru a sterpeli banul nostru si pentru a-l baga in buzunarele lor mari de tot !
– Multi oamenii au fost dati afara in minunata conducere Basescu-Boc .
– Creditele au explodat in acea perioada,dar si salariile au fost taiate pana la cot .
– Statul de drept s-a distrus,s-a audistrus prin masuriile de doi lei si de doi bani pe care le-a luat zeus in carca sa,spunand sus si tare ca isi asuma marea responsabilitate de a taia in carne vie tot ce-i sta in calea sa !
– Puterea de cumparare s-a prabusit o data cu statul de hotii,pardon statul de drept . Care stat de drept ?
– Impozitul forfetar a distrus firmele mici de tip SRL .
– Sa nu uitam ca mai marele presedinte-jucator,presedinte-cub-de-gheata,presedinte-whisky a sters pe jos cu toate categoriile socio-profesionale din tara noastra,a spurcat,a terferit onoarea tari noastre,sa nu mai spun ca i-a intinat pe toti,mai ales pe aceii oameni care aveau competenta necesara si pregatirea profesionala de a conduce si de a intocmi niste proiecte stabile pentru stabilitatea tari noastre .
– Asa cum am spus de-a lungul minunatului mandat al lui zeus,multi oamenii au fost dati afara si anume concediati,printr-un simplu motiv ca ei sau ele au ajuns la final,si anume erau expirati, si nu mai erau buni din punct de vedere tehnic pentru a mai fi apti ca sa lucreze sau sa-i „lucreze” pe altii in interiorul intreprinderiilor sau in interiorul ministerelor ?!
– Sa nu uitam ca in 2010,pensiile si salariile au fost taiate .
– Salariile au fost taiate cu 25 %,inclusiv si salariul minum a fost taiat .
– Pensiile au fost taiate cu 15% ,dar si ajutorul de somaj a fost taiat cu 15 % .
– TVA-ul a crescut de la 19% la 24% .
– Cota unica de la 16% la 24% .
– Cica,cu masuriile pe care le-a luat guvernul Boc,astfel s-ar fi redus cheltuiele,ioc,nici vorba de asa ceva ! Da,cica s-ar fi restructurat in acest fel cheltuiele bugetare !
– Sigur ca in acea perioada s-a dat un ordin de la zeus ca 140.000 de bugetari sa fie disponibilizati/concediati pana la inceputul anului viitor .
– Da,cica institutiile ar fi trebuit sa-si evalueze personalul pe care-l detinea la acea vreme si sa-i pastreze doar pe aceii oameni care sunt buni de-a dreptul ! Iar clientela politica nu mai avea ce sa caute in aceste institutii,ioc,pe dracu ! Sigur ca oamenii slabi au fost mancati de grasii care au acaparat tot ce se putea acapara si mai ales clientela politica a lui zeus a acaparat tot ce se putea acapara,doar ei erau grasii care-i mancau pe slabii poporului
– Bas si-a asumat toata porcaria aceasta, si din acest punct de vedere am ajuns in colaps,iar evaziunea fiscala a fost la putere,a fost in floare,a rasarit repede si s-a miscat la fel de repede ! Sa nu uitam de marea contrabanda care s-a facut in tara noastra si care se mai face inca !
– Acum stau sa ma intreb daca cheltuielile s-au redus cu 7 miliarde de lei ( 1,7 de miliarde euro ) ! Nici vorba de asa ceva,cred ca acesti banii au ajuns la baietii destepti din energie ?

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 Aprilie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: