VA PIERDE SAU NU LAMENTABIL CRIN ANTONESCU BATALIA PENTRU COTROCENI ?!

PNL incepe sa clatine in interiorul USL-ului,asta din pricina faptului ca a fost prea sigura pe ea ! Crin Antonescu a fost prea sigur pe dansu si anume a crezut ca aceasta constructie si anume USL este o constructie solidara cu dreapta ! Dansu vrea sa-si impuna cu orice chip ideiile de dreapta,devenind astfel un lider autoritar care vrea cu orice chip sa ajunga la putere sub masca protectiei USL-ului ! Dansu crede ca daca l-a sustinut pe Ponta,il va sustine si dansu la un moment dat ! Cine stie,poate vrea chiar Ponta sa ajunga la Cotroceni,fiindca,puterea este exact ca ochiul dracului,iar oamenii fac orice pentru a o obtine ?! Nimic gresit pana aici,dar Crin Antonescu ar putea in cele din urma sa ramana pe dinafara,nu ca nu are valoare,ci ca nu joaca la cacealma,nu joaca exact cum joaca Ponta,si anume Ponta se impune ca un lider autoritar,fiindca urmareste sa aiba la mana orice si mai ales dansu urmareste sa aiba ultimul cuvant in orice situatie,dansu dicteaza,dansu rezolva,dansu isi asuma,la fel ca dracu,deci a inceput sa-l copieze pe dracu,doar a dat mana cu dansu,asa se-ntampla cand dai mana cu dracu,devi mai dracu decat dracu in sine !
Daca Crin Antonescu ii va exclude pe oamenii care s-au dus repede la IRL,s-ar putea ca acestia sa capete o anumita credibilitate,s-ar putea ca acestia sa fie o alta alternativa pentru tara noastra,asta pentru ca dansii au vrut sa colaboreze cu Antonescu Crin,dar dansu nu a vrut,fiindca tot dansu este un ins autoritar,si in unele momente chiar se vede cu ochiul liber ca dansu este un ins forte,un ins cu o mana de fier care vrea sa-si impuna propriile sale ideii de dreapta,dar dansu nu vrea sa colaboreze cu ceilalti colegii de partid,asta din pricina faptului ca ar risca sa-si piarda locul in partid,locul de lider,locul de unicul lider al partidului ! Asa se-ntampla cand mergi individual si nu vrei sa asculti de colegii tai care chiar iti vor binele,si mai ales ca vor binele partidului din care fac parte si din care se chinuie ca acest partid sa iasa la suprafata,nu mai ca el va fi mancat de ciuperca numita PSD ! Degeaba esti cel mai bun orator din tara aceasta,daca nu esti in stare sa fi un om carismatic,daca carisma lipseste poti sa fi cel mai bun om cu putinta ! Jocul politic te va lasa pe dinafara,asta din pricina faptului ca jocuriile de culise sunt mai puternice decat orice solutie credibila,decat orice alternativa pe care tara aceasta asta ar putea sa o aiba ? Daca nu vii cu ceva nou s-ar putea sa pierzi,daca iti asumi toata raspunderea cuvenita s-ar putea sa pierzi lamentabil ?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 aprilie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: