Mai poti sa fi solidar cu un ins dat dracului !!!

Cand un om da mana cu dracu,ce solidaritate ar mai putea el sa aiba ? Chiar daca este un troc politic?Trocuriile politice nu vor tine niciodata mult timp,asta,doar daca amandoi sunt cointeresati de ceva si anume de vreo situatie materiala,putere,faima,pozitii,imagine,prestigiu !

Nu stiu ce fel de solidaritate ar mai merita Ponta ? Dansu a dat mana cu dracu ! Chiar daca o fi vreun troc la mijloc,nu cred ca aceasta solidaritate ar mai putea sa fie la fel de sustinuta si de solida ! Increderea,credibilitatea,moralitatea si corectitudinea lui Ponta au cam inceput sa scada,sa scartaie ! Sper sa nu fie cumva asa,dar daca o fi asta este ! Sa vedem ce o sa fie dupa ce nu o sa mai fie Basescu presedinte ! Atunci o sa putem sa vedem daca Ponta va fi credibil si daca isi va duce la bun sfarsit angajamentele pe care dansu si-a asumat ca le va duce la bun sfarsit ! Cine stie ? Politica este grea,este exact ca un nisip miscator care ar putea sa te inghita cand tie lumea mai draga ? Oricat de atent ai fi,tot se va ivi cineva sa ti-o faca,sa te faca,vreun dosar penal,ceva care sa te compromita de tot ! Sper ca Ponta sa nu se compromita prin a compromite toata munca sa pe care a depus-o pana la ora actuala !  S-ar putea ca show-ul pe care l-a tot facut pe la televizor sa nu-i foloseasca la nimic,s-ar putea sa ramana cu el in brate,guvernul la ora actuala nu are solutii plauzibile,sustenabile,concrete si care sa fie pana la urma folositoare pentru toti . Cam asta ar fi ideia ! Degeaba esti un almanah de stiinte,de carte,de filozofii de doi lei si de doi bani,daca nu lasi nimic in urma ta si mai ales pentru poporul tau care tie dat totusi un oarecare vot si implicit o oarecare incredere de a face si de a crea programe,proiecte,dar mai ales cel mai important lucru locurii de munca pentru toata lumea ! Cam asta ar trebui sa fie esenta guvernari Ponta ! Asta vor romanii de pretutindeni de la dansu,nu este chiar asa de simplu sa pleci in alta tara si sa-ti cauti loc de munca ! De ce sa pleci dincolo,daca ai putea totusi sa ramai aici si sa muncesti aici in tara ta unde te-ai nascut,fiindca cu toti suntem romanii de pretutindeni si cu toti vrem sa ramanem acasa,daca nu se poate,asta este,pleca si ii vom lasa pe astia,pe politicienii care se bat intre ei ca chiori pentru putere,pentru ciolan,cascaval si cine stie pentru ce se mai bat ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 aprilie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: