MAFIOTUL ALIAS ZEUS CONDUCE ROMANIA !!!

Orice miscare de a crea o alta miscare gen Miscare Liberala este pur si simplu o abureala pentru prostii de toate zilele! Atunci cand se construieste o miscare de dreapta,iar in interiorul acestei miscari de dreapta sta mana lui zeus,aceasta miscare nu poate sa mai fie o miscare credibila si autentica ! Daca aceasta miscare se va realiza va fi pur si simplu o miscare,o mutare de a-l bloca definitiv pe Crin Antonescu, de a mai candida la anu pentru functia de presedinte al Romaniei ! Libertatea este cea mai mare valoare pe care un om o putea avea intr-un stat democratic,dar mai ales pe care ar putea sa o aibe un politician sau altu ?! Libertatea de exprimare in tara noastra este ingradita de tot felul de securistii care ne blocheaza pe noi prin santaj emotional,dosar penal,intimidare,dar si de o anumita amenintare de destituire din functie sau pur si simplu te disponibilizeaza,te da afara,nu ca nu mai esti apt pentru a lucra si pentru a aduce ceva nou si benefic serviciului sau companiei,nu . Pur si simplu ii incomodezi pe unii sau pe altii,iar atunci ei nu o sa faca altceva decat sa te dea afara ! Este atat de usor sa dai afara un ins sau altu ,nu de alta,dar cand cineva vrea sa te faca cu adevarat te face,fiindca jocul de culise,trocul politic,aranjamentul politic,intelegerea politica,consensul politic,mana batuta in spatele usiilor inchise este mult mai puternica decat valoarea in sine,decat principiile si valoriile fundamentale ale unui stat de drept ! Cine are sau cine crede ca este numaru 1 in ceea ce face se-nsala amarnic,nu de alta,dar nu este de ajuns ca tu sa ai o caruta intreaga de banii,asta,pentru ca unu sau altu va avea intotdeauna o caruta in plus fata de tine,si mai apoi o sa te faca si o sa te trimita acasa,adica o sa te pensioneze de tot ! Atunci cand esti 100% la 100% sigur pe tine te vor face,pentru ca ,cireasa de pe tort nu trebuie sa lipseasca in final ! Mie imi plac trocuriile politice,trocuriile personale,aranjamentele de tot felul,nu de alta,dar cu valoarea te stergi la fund ! Uitati-va de pilda la Basescu Traian ! Ce valoare poate sa aiba dansu pentru noi,pentru mine si pentru copii de maine ?! Ce a facut acest ins pentru tara noastra si implicit pentru noi ! Dansu a facut mult praf si mult zgomot pentru nimic,dansu va lasa mult fum in urma sa,iar acest fum va trebui sa-l stingem noi cumva ! Sigur ca aici o sa pierdem iar o carca de banii,multi banii se vor duce pe geam pentru a acoperi toate prostiile posibile ale unui om care este pur si simplu debil mintal . Reformulez un pic,este pur si simplu un idiot,sigur este un idiot care a reusit pentru dansu si pentru minunata familie pe care o are . Tara,da-o dracului,ce eu am vrut sa fac,dar nu am fost lasat!Asa a afirmat Basescu Traian intr-o declaratie de presa la un moment dat !
Nu poti sa faci reforma atunci cand esti inconjurat de toti coruptii posibili si neposibili din tara aceasta ! Nu poti sa faci reforma,daca tu ca ministru schimbi aceasta reforma in fiecare an cu o alta reforma,de fapt cu o alta tampenie ! O reforma sanatoasa,structurala si care sa fie aplicata concret si direct acolo unde necesita ca ea sa fie aplicata,trebuie sa fie construita in maxim 5-10 ani ! Nicio reforma de un 1-2-3 ,nu va rezista,deoarece este o vrajala de doi lei si de doi bani,ea este facuta la presneala,asa cum fac unii sau altii vrajeliile pe care le fac si mai apoi spun ei ca sunt smecherii,dar de fapt,ei sunt doar niste tampiti obscuri si handicapati mintali !
Intotdeauna trocuriile politice,dar si personale vor fi mult mai puternice decat experienta si valoarea in sine,nu de alta,dar cand ai multi banii poti sa faci orice ! Poti sa dai afara un om care a muncit 20-30 de ani pentru o companie sau alta,nu conteaza ca dansa sau dansu a avut valoare,competenta,extertiza si profesionalism in tot acest timp ! Daca unui grup infractional,pentru ca si la serviciile de stat sunt grupurii infractionale care controleaza atat in interior,dar si in exteriorul serviciului tot ce se poate controla,nu-i mai convine de tine,te da afara si basta,asta din pricina faptului ca o persoana sau alta poate sa deranjeze intr-un fel sau altu hotiile pe care le fac aceste grupurii atat in interiorul serviciului,dar si in exteriorul lui . In general aceste grupurii infractionale sunt patronate de catre un sef sau sefa corupt/corupta,nu de alta,dar nu ar mai exista cireasa de pe tort si anume : DNA,ANI,DIICOT SI IMPLICIT PUSCARIA .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 19 aprilie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: