CE AR FI CA BASESCU TRAIAN SA AJUNGA LA PUSCARIE ?!

– Basescu Traian si-a ales un format propriu . Dansu a refuzat dialogul,a refuzat colaborarea,a refuzat parteneriatul,a refuzat sa lucreze in echipa ,iar acest fapt l-a dus la marea sa capacitate de a distruge aceasta tara !
– Desigur ca dansu s-a folosit de clica sa mafiota pentru a ramane la putere si pentru a controla tot ce se poate controla ! Sa nu se trezeasca la un moment dat la DNA si implicit la si in puscarie ?! Ce m-as bucura sa-l vad pe dansu acolo,nu de alta,dar dansu s-a crezut si se crede zeu in tara noastra ? Ce ar fi oare ca din zeu sa ajunga direct la puscarie ?!
– Toti imbecili,imbecilele, insi sau insele care se cred sefi/sefe nu admit ca ei/ele sa ajunga la puscarie ! – Ce sa facem asta este farmecul vieti !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 17 Aprilie 2013, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: