Siiiittt ,Dracu Vorbeste !

Siiiiittttttttt ! Dracu vorbeste din nou ! Dracu ne spune faptul ca Ponta este un ins credibil,iar Antonescu Crin va fi o catastrofa ca presedinte al Romaniei ! Sigur ca dansu s-a referit la dansu ! Dansu a fost si este o catastrofa de om ! Pacat ca s-a dus dracului tara asta de tot ! Nu prea este bine sa dai mana cu dracu pana treci puntea,nu de alta,dar dracu e dracu si te va arde rau de tot ! O data ce ai dat mana cu dracu o sa ajungi langa el in IAD ! Dracu nu are suflet,nu are fata,nu are chip,nu are infacisare,nu are suflet,nu are nimic,nici macar sange rece nu are !
Daca imi aduc eu bine aminte si inca imi mai aduc aminte : multi au dat mana cu mine pana au trecut puntea,nu mai ca ei o sa ajunga in IAD,nu de alta,dar asa vreau eu ! De ce sa nu iau cu mine cativa dintre ei,deoarece multi nu merita sa traiasca,fiindca vor face ceea ce au facut si pana acum si anume vor sterge pe jos cu multi oamenii din tara asta !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 12 Aprilie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: