POLITICA A DEVENIT UN MARE TAIFAS !!!

Basescu vrea sa lasa la Cotroceni un urmas ! De fapt dansu vreau un Basescu II ! Dansu se pupa bot in bot cu Ponta,asta dupa ce s-au facut albie de porci amandoi ! Bas se sterge la fund cu Crin ! Dansu acuza,dar uita sa aduca si probe substantiale ! Probele din ziua de astazi au devenit o mare hartie de sters la fund !
Lipsa de ocupatie naste monstrii !
Bas pare a fi o mare tata care se cearta toata ziua/buna ziua cu toata lumea,asta pentru ca nu mai are ce sa faca pe la Cotroceni ?
Functia de sef al statului a devenit un mare troc ! Cine da mai mult ala este presedinte ! Oare cine o sa dea mai mult ? Parca am fi la o licitatie pentru cumpararea unui tablou ?
Ceea ce este interesant de-a dreptul este faptul ca tara aceasta se duce de rapa,se duce in prapastie,se duce dracului,dar ei, si anume politicienii stau la taifas seara de seara si zi de zi !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 12 Aprilie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: