Basescu Traian ar fi putut sa fie un om onorabil !!!

Basescu Traian alias zeus ar fi putut sa fie un om bun,calculat,prudent,linistit si onorabil,sigur,asta daca isi facea treaba de om profesionist si desavarsit in acelasi timp ! Basescu Traian a facut totul pentru putere,nu mai ca puterea l-a injosit de tot ! Puterea i-a spalat creierul de mare presedinte-jucator ! Ar fi putut sa intre in istorie ca un presedinte drept,ca un presedinte de tara si nu ca un presedinte-jucator,un presedinte-perdea,un presedinte-restaurant care hahaie,plange si joaca tare cu mintiile cetateniilor care l-au votat si care au avut o oarecare incredere si sustinere in dansu !  Bas joaca si acum tare,fiindca vrea sa ramana la putere,dansu il idiolatrizeaza pe Putin si vrea sa-l copieze pana la ultima virgula pe care o poate copia,numai ca Putin este un barbat adevarat,nu ca dansu un las,un friscos si un psihopat ! Puterea frumoasa se construieste in timp,se lucreaza,se deseneaza,se pune mana acolo unde trebuie pentru a o mangaia ca atare ! Pentru a o mangaia pe crestet,asta ca sa creasca mare si frumos !

Ce a urmarit de fapt Basescu Traian ? A urmarit sa controleze tara noastra pana la ultima gaura pe care putea sa o controleze ! Dansu a vrut sa fie o caracatita suprema care isi pune mariile tentacuri pe care le are pe inima Romaniei ! Democratia este atat de frumoasa,dar cum poate oare un fost securist sa inteleaga acest fapt atat de simplu,dar atat de frumos ! Democratia este atat de frumoasa si atat de colorata,fiindca este vie,ea traieste prin a trai prin oamenii bucurosi,veseli si bine dispusi ! Democratia nu a fost si nu va fi niciodata creata pentru fosti sau actuali comunisti ! Cum poate un om sa inteleaga sufletul si inima democratiei cand el sta toata ziua si controleaza tot ce este de controlat ? Cred ca isi controleaza si umbra pe care dansu o are ?

A fi democrat nu inseamna ca tu trebuie sa stai pe scaun o vesnicie ! Nu inseamna ca tara ta si implicit a noastra este de-a dreptul,de-a gata mosia ta ! A fi democrat inseamna sa fi constient ca ai o mare raspundere pe umeri tai si anume ai marea raspundere de a face orice iti sta in putinta sa-ti faci datoria pe care o ai ! Multi nu inteleg ce inseamna de fapt sa-ti faci datoria de om,de parinte,de frate,de formator,de profesor,si nu de mafiot,securist-ordinar care nu vrea altceva decat sa puna gheara pe putere,asta ca sa o detina multa vreme de cand ar fi putut sa puna mana pe ea ! Puterea te imbolnaveste,mai ales daca ai o falsa putere ! Puterea frumoasa,sanatoasa si puternica se construieste in timp cu multa truda,cu multa transpiratie si cu o mare viziune de a vedea lucrurile asa cum sunt ele in realitate !

Este pacat faptul ca Traian Basescu nu va lasa nimic in urma sa,nici macar o umbra nu va lasa ! Nastase Adrian a lasat si va lasa ceva in urma sa si anume o mare creatie ! Nu putem sa comparam o ins valoros cu o lepra de om,cu o porcarie de om,cu un om care a putrezit de-a atata stat pe scaun ! Sunt curios cine o sa vina dupa Basescu Traian alias zeus ?! Logic si firesc ar fi ca Crin Antonescu sa vina ! Dansu este deja obosit pentru o avengura de functie ca primul om in stat !

Oamenii care isi construiesc o falsa putere nu vor accepta niciodata ca cel din jurul sau sa aibe o putere reala,construita de la zero,asa cum se face si anume ca la carte !  De ce nu vor accepta acest fapt ? Este simplu de tot : Fiindca ei nu au construit niciodata nimic in viata lor,ci,doar au uneltit,au pus la cale tot felul de smecherii care sa le aduca o satisfactie de moment pentru moment si atat nimic mai mult,dar ei sau ele nu au lasat nimic in viata lor sau nu vor lasa nimic dupa urma lor !  Eu nu mai vreau sa vad un personaj ca Traian Basescu,pur si simplu nu mai vreau,dar sunt sigur ca o sa ma insel amarnic ! Vreau un om care sa faca si care sa taca mai mult ! Vreau un om vesel care sa realizeze niste lucruri frumoase pentru tara noastra ! Vreau un om care sa ne duca tara noastra la rang de arta ! Vreau un om care sa faca din functie de presedinte al Romaniei o arta,dar nu cred ca o sa apuc sa-l vad pe acel om in toata splendoare lui !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 Aprilie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: