Sa te faci frate cu dracu,dar cu Dumnezeu nimeni nu se face frate ?!?

Cand faci troc cu cel mai mare mafiot din tara aceasta,nu mai inseamna ca poti sa te gandesti la in a construi o Romanie Puternica ! Romania a devenit o tara a spagii,a hotiilor,a marlaniilor,a smecheriilor ! Sa ma lase pe mine in pace oamenii care fac orice in fata mea pentru a fi eu corect,iar in spatele meu fura cu o mie de mainii si picioare ! Este jalnica aceasta tara ! Ba da ce corecti sunt unii sau altii ? S-au nascut corectii in fata mea,dar in spatele meu sunt penibili ! Oare pana cand o sa mai mearga porcaria aceasta de doi lei si de doi banii ?! Din partea mea eu pot sa ma duc si dracului,dar cu ei cum o sa ramana ?!
Acum inteleg de ce am fost asa de urat,sigur ca sunt si-n continuare,unii imi doresc chiar moartea,dar pe mine ma doare fix undeva,nu de alta,dar asa cum am spus eu pot sa ma duc dracului,ei nu si nici ele,ce m-ar mai interesa daca eu m-as duce dracului ! Cat tot vorbea mai marele premier al Romaniei,sa te faci frate cu dracu pana treci pontea,asa si ? Dupaia cu cine te mai faci frate ? Cand dracu nu o sa mai fie cu cine o sa te faci frate,cu fratele sau,asta daca exista ? Sau cu sora sa ? Dar nimeni nu se face frate cu Dumnezeu ? Toti il au in gura pe Dumnezeu,dar toti sunt niste hotii mai mari ca dracu ! Hotii stau toata ziua cu religia in gura si cu Dumnezeu in gura,dar ei se pisa pe religie,deoarece asa si este,de ce sa ne mai amagim,doar daia sunt inca pe aici sa spun adevarul asa cum este !!!

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 9 Aprilie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: