Crin Antonescu trebuie sa fie mai mult decat sclipitor daca vrea sa ajunga la Cotroceni !?

Eu stiu faptul ca Crin Antonescu este cel mai bun orator pe care tara noastra ar putea sa-l aibe ! Stiu ca este un profesionist desavarsit in ceea ce a facut si face pentru politica romaneasca actuala ! Stiu ca vrea sa ajunga la Cotroceni ! Stiu ca a facut din acest fapt un mare deziderat ! Dar nu este de ajuns,mai ales cand ai in fata ta un om ca Traian Basescu ! Aici nu mai este vorba de profesionalism,aici nu mai este vorba daca iti faci treaba sau nu ? Aici este vorba ca trebuie intr-un fel sau altu sa te cobori la nivelul mediocru pe care zeus il are,dar cu acest nivel dansu a reusit sa ramana in picioare mereu ! De ce ? Este extrem de simpu ! Serviciile secrete l-au pastrat in brate,fiindca ii face jocul tari numite : America . De ce credeti oare ca a ramas acest ins in picioare ? Din acest punct de vedere a ramas in picioare,fiindca dansu este o persoana cenusie,la fel cum sunt si alte persoane din tara aceasta ! Nu este dansu o mare competenta,o mare eminenta,nu ! Dansu este o persoana care joaca doar pentru propriul sau interes si atat nimic mai mult ! Sigur ca dansu a patronat si patroneaza o clica mafiota,desigur ca dansu s-a folosit de ea pentru a ramane la putere ! Sigur ca ei s-au ajutat intre ei,sa nu credeti cumva ca marea mascarada pentru romania este un eveniment care ar starni cumva curiozitatea eupeniilor ?! Nici vorba de asa ceva ! Este o mascarada pentru prostii,este o mascarada pentru cei care se uita la marea politica din tara noastra si care asteapta marea cu sarea,dar Bas nu o sa ne dea niciodata nimic,ci o sa ne promita ca o sa ne dea,dar o sa ne dea o apa minerala,un fruct,ceva ca sa nu ramanem chiorii de-a dreptul !
Crin Antonescu ar trebui sa-si schimbe formatul daca vrea in cele din urma sa ajunga la Cotroceni ? Sa nu ajunga prietenul sau si anume Ponta Victor Viorel ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 9 Aprilie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: