Totul pentru interesul national,pardon pentru interesul propriu !?!?

Politica si puterea nu au nicio legatura cu morala ! Victor Ponta,Basescu Traian & company sunt la un cazinou si joaca,joaca pana se plictisesc de acest joc . Cei de afara si anume europenii ii mai suna din cand in cand ! Alo sunteti acasa,vedeti sa mai schimbati un jucator de la o masa la alta,sa-l puneti pe x sau pe y ! Teatrul si vrajala merg mana in mana,singurul motiv plauzibil pentru ei ar fi interesul national ! Care interes national? Singurul interes national pentru ei sunt zaruriile pe care le tot arunca in sus sau in jos,asta pentru a castiga o carca de banii,desigur tot pentru interesul national ! Care este marea cacealma ? Poporul sta capra la cacealmaua lor !
Ei joaca,ei rad,ei au,ei dau ! Ei iau de colo ca sa acopere o gaura dincolo ! Ei castiga noi pierdem . Noi stam si aprobam tot ca niste curve virgine ! Nu conteaza daca ei ne dau „rahat” turcesc,las ca este bun,atata vreme cat este in si pentru interesul national ! Noi asteptam sa cada de la ei un ban,ei il iau ca si cum ar fi al lor ! Desigur dupa ce-l baga tot ei in buzunar,tot ei urla sus si tare ca nu sunt banii pentru a acoperi deficitul bugetar si pentru a forma un asa zis-spus buget pentru pomana electorala ! Vorbele cad din gura ca niste laturi,vorbele cad din gura ca scuipatul din caine,iar poporul il inchite de foame si de sete ! Principii,ce’s alea ? Is cumva de mancat sau de baut ?
Bas este mai catolic ca papa de la Roma ! FSN-ul este de fina pentru toate nemerniciriile din asa zis’ul stat de drept ! Romania in plan intern dar si extern sunt outsider in ceea ce priveste pozitia pe care ar trebui sa o avem,dar nu o avem ! Suntem prea preocupati sa barfim zi/lumina ca niste tate la colt de strada,nu mai ca mancarea se arde pe aragaz si noi ne ardem o data cu ea !
Asistam la o piesa proasta de teatru din care noi nu o sa intelegem niciodata nimic din nimic,iar ei ne vor rade in fata si ne vor spune mereu aceeasi fraza : Fratiilor,interesul national este mai presus de orice in tara noastra !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 8 Aprilie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: