BASESCU IL VA ARUNCA LA GUNOI PE PONTA !

Ponta Victor a facut un mare compromis si anume s-a compromis pe sine insusi ! Dansu a compromis USL-ul,dand mana cu dracu ! A dat mana cu dracu,dar dracu nu este atat de prost ca sa dea mana cu el ! Dracu a dat mana cu Ponta,asta ca sa ramana la putere,eventual sa ajunga viitorul premier al Romaniei ! Nu te pune cu dracu,fiindca el te face,doar este uns cu toate alifiile posibile si neposible !
USL nu mai este o constructie plauzibila,ci este una neplauzibila ! Ponta a facut un compromis dand mana cu cel mai mare mafiot din tara noastra . Insusi Ponta a devenit un mare mafiot.Atunci cand faci primul compromis in viata ta,il vei face pana la capat,asa este viata ! Intri in hora trebuie sa o duci pana la capat ! Sa nu planga Victoras atunci cand Basescu Traian alias zeus o sa-l arunce pur si simplu la gunoi,fiindca nu este singurul de pe lista sa,doar a aruncat o tara intreaga la ghena de gunoi,de ce nu ar face-o si cu Ponta?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 8 Aprilie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: