AR TREBUI SA-SI DEA DEMSIA VICTOR PONTA ?!

Tot acest circ mediatic cu asumarea numiri lui Kovesi la DNA,este de fapt o porcarie ! Politicienii se inteleg intre ei,doar banii fac ca ei sa nu se mai inteleaga,restul este o apa de ploaie pentru prostii care se uita la politica si care vor sa vada minunii peste noapte ! Ponta Victor isi asuma numirea lui Kovesi la DNA,dar si Basescu Traian si-a asumat taierea pensiilor si salariilor in mai 2010!Sigur a cazut rau de tot atunci,acum s-ar putea sa cada si Ponta?Nu mai ca Ponta nu are serviciile secrete ale lui Basescu Traian,nu are ! Basescu le-a avut si a cazut in picioare mereu,desi,daca te uiti putin la dansu nu ai da doi lei pe el ! Imaginea lui Ponta ar putea sa fie distrusa,terfelita si implicit imaginea USL-ului ar cadea in aceeasi troaca cu porci ! USL s-a compromis extrem de mult prin trocul pe care Ponta l-a facut cu Basescu ! Cel curat s-a murdarit pe maini cu cel murdar,odios,mafiot,hot,nesimtit,nesimtit si odios ! Cine pierde din treaba aceasta ? Poporul desigur,vointa poporului,marea vointa a poporului care a fost stearsa de-a lungul timpului la fund de mai mari politicienii care de fapt sunt cei mai mari coruptii din tara noastra ! Nu mai daca te uiti putin la fata lor,iti poti da seama cu adevarat cine sunt ei de fapt ! Ce castiga Ponta din figura aceasta ? Tocmai,ca nu castiga nimic din nimic,pierde capital de imagine atat pe plan intern,dar si pe plan extern ! Europenii o sa speculeze faptul ca Ponta a batut mana cu mafia si implicit cu mafiotul numit fara doar si poate Traian Basescu ! Tara si poporul o sa arda de tot ! Poporul o sa-i ia putin la injurat pe cei de la USL,asta din pricina faptului ca poporul a avut o mare incredere in USL ! Acum ei sunt scarbitii,sunt fandositii si mai ales obositii ! Mizeria si jegul au patruns destul de adanc in ceea ce trebuia sa se numeasca stat de drept ! Daca USL o sa se sparga,se va sparge din simplu motiv ca nu au mers pana la capat si anume nu l-au suspendat din nou pe TRAIAN BASESCU ALIAS ZEUS ! Atunci cand ai ocazia sa zdrobesti un om sau altu,este bine si este recomandat sa mergi pana la capat ! Pe cine nu-l lasi sa moara,nu te va lasa sa traiesti ! O fi adevarat sau nu ? Eu cred ca este ! Uitati-va la Basescu Traian ce face,si mai ales ce poate sa faca ? S-a sters la fund cu Daniel Morar,probabil,Daniel Morar este distrus acum ! Dar pe Base il doare fix in cuburiile de gheata ! Acum,probabil se va sterge la fund cu Kovesi,venind cu urmatoarea afirmatie josnica : Victor Ponta v-a spus ca-si asuma numire lui Kovesi la DNA,nu eu ! Eu am vrut sa fac,dar nu am fost lasat ! Probabil,de sticla de whisky nu a fost lasat,ca eu nu vad cine l-a putut sa-l impiedice in a face lucruri pentru tara noastra si pentru viitorul nostru ? Se va folosi de Ponta pentru a-l scoate pe Antonescu din jocul politic,pentru a-l scoate pe Antonescu Crin din cursa pentru alegerile prezidentiale de la anu ! Si se va agata de toate elementele umane si neumane pentru a reusi !
Ceea ce trebuia sa fie un mare proiect pentru tara noastra si anume constructia USL,a fost si este de fapt, un mare muc aruncat in farfuria cu fasole ! Pacat .
De o singura mutare este nevoie pentru a distruge totul si Ponta Victor a facut-o deja . A dat mana cu cel mai mare mafiot si cu cel mai mare corupt din tara noastra si anume : TRAIAN BASESCU . Ar trebui sa-si dea demisia Victor Ponta din functia de premier al Romaniei ! Sigur,asta daca ar avea onoare si constiinta,dar politicienii nu au constiinta si nici onoare ! Politicienii care au asa ceva, se nasc o data la 100 de ani !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 5 Aprilie 2013, in politica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: