PRESEDINTELE-GOGOSAR A VOMITAT PE ROMANIA !!!

In ultima perioada presedintele-jucator s-a transformat in presedinte-borcan,fiindca dansu vorbeste pentru dansu ! Dansu vorbeste, dansu aude,dansu vede,dansu hahaie,dansu plange ca o fetita de pe centura ,dansu joaca teatru,dansu danseaza,dansu canta,dansu face piata,nu mai ca USL a facut piata cu el . Dansu face o partida buna cu Udrea,nu mai ca Nutzi l-a facut pe marinar,fiindca ea a avut grija sa-l pacaleasca,astfel nu ar mai fi cazut acum in picioare ? Aripa FSN-ista l-a facut ,pentru ca ei nu au mai reactionat la bogetele dansului,nu au mai stat in genunchi in fata dansului ! Blaga i-a „tras-o” in freza lui zeus,iar PDL a castigat de data aceasta demnitate si respect,iar zeus a ramas cu titulatura de presedinte-borcan,de presedinte-castravete,de presedinte-gogosar care a mancat si care a vomitat pe gura noua nu mai si nu mai gogosi umflate,marinate s.a.m.d.
Nodul de marinar s-a desfacut usor si s-a rupt de tot,iar ancora se pare ca i-a intrat pe gura si i-a ramas in stomac lui Traian Basescu !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 30 Martie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: