FURATUL SI HOTIA AU DEVENIT O MESERIE PE ACEST PAMANT !!!

In tara noastra se fura si pana la ultima virgula ! Se fura cu contract cu tot,o licitatie sau alta nu mai conteaza ! Se fura cu ochii inchisi,si aerul daca s-ar putea s-ar fura,fiindca romanii nu au nicio limita si niciun caracter cand vine vorba de a supravietui prin orice mijloc care ar putea sa le vina la mana ! Si cu picioarele daca s-ar putea,s-ar fura tot ce se poate !
Sigur nu este vina romaniilor pentru acest lucru,este vina unor lideri sau altor lideri care au inchis ochii,au girat acest fapt, si care au facut din furat o meserie propriu-zisa ! Furatul si hotia au devenit o mare meserie pe acest pamant si mai ales in Romania ! Deja aceasta practica nu mai este un lucru bun,ci este mai mult de atat si anume o mare boala ! Nu stiu daca este mai mare ca cencerul,dar inclin sa cred ca este pe aproape !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 martie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: