PETRE ROMAN A FOST FACUT DE CATRE UN INS BOLNAV PSIHIC !!!

Traian Basescu a ajuns la final,la finish ! Dansu este acum ca o masea care este cariata si mai ales care este in ultima faza,nu se mai poate face nimic din nimic pentru a o recupera ! Sigur singura solutie este extractia ei !
Ceea ce este pacat cu adevarat este faptul ca tara noastra si implicit noi am pierdut un om mare de tot si anume l-am pierdut pe Petre Roman,sigur dansu este printre noi ! Petre Roman este de o mie de ori mai inteligent si mai ager la minte decat Basescu Traian ! Basescu Traian i-a furat scaunul lui Roman in mai 2001,desigur i-a furat cu ajutorul clici lui mafiote si anume cu ajutorul lui Radu Berceanu ! Pacat ca am pierdut un om care putea sa ne duca exact acolo unde trebuia sa fim si anume in frunte,respectati si apreciati de catre toti europenii din lumea asta mare !
Cu hotii si cu prostii nu te poti pune in viata aceasta ! Ori esti tu mai mare ca ei,ori esti mai prost ca ei,ori esti mai destept ca ei,alta solutie eu nu gasesc aici !
In scurtul mandat de premier a lui Petre Roman a facut cat toate mandatele lui Boc&Ungureanu la un loc ! Numai Legea nr 58 privind privatizarea intreprinderilor comerciale cu capital de stat face cat tot creierul lui Basescu si Boc la un loc,sa nu mai spun ca face cat toate ordonantele pe care le-a dat Boc Emil cat timp a fost sluga lui Basescu la Palatul Victoria,pardon premierul Romaniei !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 martie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: