SA NU CUMVA SA PLANGA TRAIAN BASESCU ?!?

Postarea pe facebook a lui Traian Basescu cu adio PDL,dovedeste inca o data cat de jigodie este acest om ! Inca o data ne-a dovenit acest lucru,asta daca mai are ceva de demonstrat in acest sens ?! Eu cred ca PDL si Vasile Blaga i-au spus ieri pentru prima data si ultima data la revedere ! Vasile Blaga l-a invins pe Traian Basescu,iar Basescu Traian nu mai exista, oricat ar mai vrea dansu sa mai existe din punct de vedere politic,dansu a decedat ieri,iar PDL impreuna cu Vasile Blaga au asistat ieri la moartea sa politica ! Cred ca Vasile Blaga merita toate aplauzele cuvenite si toate felicitarile de rigoare ! Inca o data referendumul din vara ne-a aratat destul de limpede si destul de clar ca acest ins trebuie sa dispara definitiv si irevocabil din spectrul politici romanesti actuale si din viata publica ! Inca o data politica ne-a aratat si ne arata cat de curva este ea si anume politica !
Sper sa nu mai existe niciodata in tara noastra un ins care sa faca ceea ce a facut Traian Basescu si anume a sters pe jos cu aceasta tara si implicit cu PDL,acum PDL ii spune la revedere ! Da imi place acest lucru,imi place,deoarece s-a facut in sfarsit dreptate !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 24 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: