ADRIAN NASTASE ESTE SI VA RAMANE NUMARU 1 IN ESICHERUL POLITIC ROMANESC !!!

Acum Adrian Nastase ar trebui sa-i spuna lui Traian Basescu urmatoarea afirmatie : „Nici nu sti ca de mare voi fi eu,si cat de micut vei fi tu ” ! Sigur Nastase Adrian ne-a bagat in Nato,a incheiat negocierea pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana,si inca un lucru care este eminamente important si anume a eliberat vize pentru libera circulatie in spatiul European a romaniilor din tara noastra ! Nastase Adrian este tatal lor cum se spune in arta politici romanesti ! Este un ins meserias,stie meserie,stie cu joaca cum se spune !
Basescu Traian ne-a bagat in groapa de tot,ne-a bagat la sapa de lemn,ne-a infundat de tot cu aberatiile sale de presedinte jucator ! Ce a facut pentru Romania si implicit pentru noi ? Nimic din nimic ! A fost patronul clici mafiote din tara noastra,a fost capul mafiei din tara noastra,a tinut si tine in mana o gasca de oamenii care nu au stiut sa faca altceva mai bun decat sa fure din avutia tari noastre ! Dansu a vrut sa faca niste lucruri pentru tara noastra,dar nu a fost lasat sa faca ! Cine nu l-a lasat ? Boala sa mintala sau nu l-am lasat noi sa faca ce-si doreste inima sa si anume sa fure din banii tari prin clica sa mafiota,si mai apoi sa o arunce la gunoi,asa cum a si facut intre timp aceasta manevra !
Oare Adrian Nastase are marea ambitie sa revina in politica ? Daca stau sa ma uit asa,numai blogul sau personal este de 10 ori mai inteligent ca Traian Basescu,sigur ca acest fapt l-a enervat la culme pe marele vrajitor care s-a crezut sau care inca se mai crede jucator ! Atunci cand serviciile secrete te tin in mana,in brate,asta nu inseamna ca trebuie sa stergi pe jos cu populatia tari tale prin orice artificiu care iti vine in cap ! Asta se numeste lasitate,orgoliu de cea mai joasa speta,caracter infect,infectat de o minte bolnava,deoarece niciun om sanatos nu ar fi facut ceea ce a facut zeus ! Cum poti sa-i ataci pe toti,cum poti sa-i jignesti pe toti,cum sa te mai respecte cineva cand tu nu respecti pe nimeni,cum ? Cum poti sa-ti bati joc de toate categoriile socio-profesionale din tara aceasta,cum poti sa ataci un trust de presa care nu face altceva decat sa puna pe masa ceea ce tu incalci cu atata vehementa,cu atata lejeritate ?Cum poti sa ataci un adevar cand el este elocvent,concis si cat se poate de clar ! Desigur il negi,fiindca ai serviciile in spate,il negi, fiindca ce poate sa faca un securist pur sange ? Sa nege orice,pentru a ramane la masa,dansu a ramas la masa,a ramas la Cotroceni,dar nu ne-a facut si nu ne face cinste de loc,ci ne-a sfidat si ne sfideaza prin comportamentul sau de macho man,de marinar,iar cu un astfel de comportament nu vom iesi niciodata la suprafata,ci nu vom face altceva decat sa ramanem in sant ?! Ia sa vedem acum ce o sa-i mai pregateasca lui Adrian Nastase ? Ce ironica poate sa fie viata ! Oare USL va putea sa faca dreptate pana la capat si anume sa-l bage pe acest ins in puscarie,fiindca acolo ii este locul ,este pacat sa lase locul liber lasat de Adrian Nastase !
Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 19 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: