Marele examen al ofsaid-ului !!!

Cat de curand vor incepe „marile simulari” pentru „marele examen al maturitati din vara !” Sigur,da este important,dar acest sistem care este si el unul infect a generat si va genera in continuare multe catastrofe care maine sau poimaine ne vor conduce pe noi si aici ma refer la sistemul educational !
In viata este bine sa invatati sa faceti orice si nu cumva sa faceti marea imprudenta sa va bazati pe niste cartoane care sunt falsificate,plagiate si platite pentru a va oferi un loc in ofsaid in eventualitatea ocupari unui loc de munca in Romania ?!
Va recomand cu mare prietenie si cu mare caldura sa plecati din aceasta tara,asta daca o sa aveti aceasta posibilite de a o face,fiindca aerul de afara nu se compara cu aerul din tara noastra ! Ce preferati sa luati 1.000 de lei pe luna sau 1.000 de euro pe luna,eu inclin sa cred ca preferati varianta cea din urma ! Nu este rusine sa muncesti,ci este rusine sa faci smecherii de cea mai joasa speta,iar sistemul educational din tara noastra nu duce lipsa de asa ceva ! Mai ales atunci cand pretinzi nu stiu cate sume de banii pentru a-i trece pe uni sau pe alti,asta ca sa ramana cu cartonul in brate ! Ce imi place aceasta viata .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 14 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: