ELENA UDREA ESTE DOAR UN PION PENTRU TRAIAN BASESCU !!!

Elena Udrea : ” Traian Basescu este cel mai credibil om al dreptei ” Hai ma, mai am putin si vomit,mai nou numai vomit in baie,vomit pe geam,nu de alta dar geamul pentru mine este mult mai aproape decat baia .
Dansa ar lucra cu dansu,si eu l-as lucra pe dansu ! Daca ar sti Elena Udrea faptul ca dansa este doar un pion pentru Traian Basescu,nu ar mai afirma aceste cuvinte de sters la fund cu ele ! Inca o prostie,cica are cea mai mare credibilitate,mai mare decat a liderilor partidului democrat liberal,daca ar sti dansa faptul ca Traian Basescu se sterge undeva cu partidul democrat liberal ! Oare cat de naiva poate sa fie Elena Udrea ?! Asa vrea Elena Udrea sa reconstruiasca dreapta din tara aceasta ? Care dreapta ? Acum chiar ca ar trebui sa vomit pe geam,pacat ca nu pot sa o fac acum,dar la prima ocazie nu o sa ratez aceasta unica si frumoasa ocazie da a vomita pe geam !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 14 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: