Avem nevoie de oamenii echilibrati,nu de lichele ?!?

Mona Pivniceru vrea sa aduca un suflu nou in organizarea sistemului judiciar din Romania ! De mult nu am mai auzit aceasta denumire si anume : suflu nou ! Nu poti sa faci treaba cu niste oameni incompetenti care nu sunt echilibrati si care nu rezista la stres ?! De unde un om sau altu sa aiba sclipire daca este monitorizat 24 de ore din 24,nu va avea niciodata aceasta libertate de a munci si de a gandi,ce sa mai spun de transparenta pe care ar trebui sa o aibe,de independenta unor decizi sau altor decizi, nici nu se mai poate vorbi in acest caz de asa ceva ! Este trist sa vezi cum tara aceasta se duce de rapa din cauza unei clici mafiote,este trist sa vezi cum noi in general suntem blocati de niste oameni care sunt in afara facultatilor mintale,este foarte trist,dar in aceasta tara se poate intampla oricand orice ?! Sper sa reuseasca doamna Ministru,fiindca este o persoana care vrea sa faca treaba,dar nu este lasata de un ins care nu are nicio legatura cu niciun sistem din tara noastra si aici ma refer la Traian Basescu !
In justitie,in sistemul juridic si in toate domeniile care exista pe acest pamant trebuie sa lucrezi intr-un mod cat mai impecabil cu putinta,nu intr-un mod cat mai murdar cu putinta !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 13 Martie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: