Tradatori si turnatori ma zgarie rau de tot !!!

Domnu Liviu Dragnea are o mare frica si anume ii este frica de traseistii politici care vin din PDL in PNL ! Este si normal sa fie asa,fiindca Traian Basescu si cu clica sa mafiota vor face tot ce pot ei si tot ce nu pot ei ca sa-l opreasca pe Crin Antonescu in a deveni viitorul presedinte al Romaniei,asta pentru a destabiliza USL-ul,asta pentru a-l distruge,fiindca zeus are o mare dorinta de a rupe USL-ul si pentru acest lucru va face orice ii va sta in putinta sa realizeze acest lucru !!! Omul va forta prin orice mijloace sa rupa USL-ul,deoarece stie ca numai in acest fel o sa poata sa duca PDL-ul la putere,la guvernare !
Nici mie nu-mi plac traseistii politici,dar tradatorii,impostorii,turnatorii pe mine ma zgarie mult mai mult,sunt mult mai periculosi decat credeam eu ca sunt !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: