Muncim din obligatie,dar uitam sa iubim munca si oamenii din viata noastra ?!?

Domnul si maestrul Dorel Visan are dreptate ! Traiam intr-o societate meschina cu oamenii meschini ! Munca nu a mai devenit o munca,ea s-a transformat intr-o simpla obligatie,iar acest lucru nu este bun de loc pentru nimic,dar nici penru noi ! Cand toti stau si barfesc in tara aceasta,cum am mai putea noi sa muncim si sa ne bucuram ca muncim prin veselia fata de un lucru pe care-l facem si pe care-l punem cu mana acolo unde trebuie,fiindca putem suflet,dragoste si inima in casatoria noastra cu munca ! Si-n tabloid,dar si-n barfa poti sa pui suflet si inima ! Ne vaitam ca nu mai avem valorii care sa ne reprezinte,pai cum sa mai avem valorii cand noi ne-am batut joc de ele,l-am folositi,l-am injosit si mai apoi l-am aruncat la gunoi,dar dupa ce l-am aruncat la gunoi,vrem cu tot dinadinsul sa recuperam aceste valorii,uite iata ca nu se mai poate ?!
Degeaba ai o mie si una de diplome,daca uiti faptul ca pe acest pamant trebuie sa fi om ?! Munca unui om nu trebuie sa fie caracterizata de o diploma sau alta,harul munci unui om nu trebuie sa fie reprezentat de catre un carton sau altu ?! Eu ma sterg undeva cu aceste cartoane,fiindca pe mine nu ma impresioneaza diploma sau diplomele unui om sau altu,ci omul in sine,omul in esenta sa,diplomele vor ramane pe masa,omul nu va ramane pe masa,ci se va duce intr-o alta lume,iar atunci vom striga din tot sufletul nostru dupa acel sau acea persoana care facea lucrurile sa mearga intr-un sens sau altu,acel om le dadea sens lucrurilor,nu diplomele pe care le avea in spate !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 8 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: