Mihai Stanisoara se muta la PNL !!!

USL,prin PNL a reusit sa faca o achizitie grea si de marca ,si anume in persoana lui Mihai Stanisoara . Stanisoara este un ins greu de tot . Este o mare lovitura pentru PDL,asta este viata pana la urma . Cand esti la putere si ai putere iti permiti sa faci orice achizitie,si asa Stanisoara nu prea a deranjat USL-ul prin prezenta sa in PDL ! Este o mutare care imi place mult de tot,in sfarsit vad si eu o mutare grea din partea USL-ului pe acest an !

Mihai Stanisoara este deputat de Mehedinti ( 2000-2004,2004-2008/senator 2008-2012/9 decembrie 2012 deputat de Mehedinti), ( 15 martie 2007 – a fost numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala,iar pe 22 decembrie 2008 a indeplinit functia de ministru al aparari nationale in minunatul guvern Boc care face poc,mai ales prin sutele de ordonante de urgenta pe care le-a tot dat,numai ca s-a ales praful de tara aceasta cu tot cu ele ) !

 

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 6 Martie 2013, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: