Basescu si-a facut datoria,noi am uitat sa-i facem statuie !!!

Sigur ca da ! Traian Basescu si-a facut datoria pentru tara aceasta si implicit pentru noi ! Cum sa nu asa este,dansu nu-si asuma nimic,nu,dansu este cel mai corect ins din tara aceasta,dansu ne-a bagat in Nato,in U.E.,dansu ne-a dat si ne mancare la gura,dansu a stat langa noi atunci cand ne-a fost greu,numai ca a uitat sa ne spuna ceva esential si anume faptul ca dansu a maturat pe jos cu aceasta tara prin masuriile aberante pe care le-a luat ! Asa este,dansu traieste intr-o alta lume,intr-o lume pararela fata de a noastra,asa este cand nu-ti ei medicamentele la timp !
Misiunea guvernului este sa-l suspende din nou,fiindca asa trebuie si asa este normal sa fie ! Sa nu se mai gandeasca dansu la zona euro,fiindca s-ar putea sa iesim de tot din Uniunea Europeana,cred ca si ei s-au saturat de noi si s-ar putea sa ne dea un sut in fund ? Atunci cand esti seful suprem al unei gasti mafiote,asa cum a fost zeus,te crezi in stare sa le dai lectii altora,fiindca acum te consider curat ca lacrima,nici vorba de asa ceva ! Atunci cand nu o sa mai fie dansu la Cotroceni,o sa putem sa ne gandim sa intram in spatiul Schengen si in zona euro,asta daca nu ne dau europenii afara,fiindca s-au saturat de noi ca de tamaie !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 5 martie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: