Traian Basescu este un model gresit pentru copii de maine !!!

Acum stau sa ma intreb daca Traian Basescu a invatat-o pe Elena Udrea sa hahaie ca dansu ? Eu nu as fi asa de mandru ca Elena Udrea,de faptul ca Traian Basescu a format-o ca om politic,este trist si jalnic,dar in fine ! Un singur lucru va spun si-l repet de cativa ani : sa nu faceti niciodata ce a facut Traian Basescu,nu sunt eu un zeu in arta vieti,dar o anumita experienta am acumulat si eu pe acest pamant,am mai spus aceasta formula si sunt sigur ca nu o sa fie respectata ! Cine intelege ce spun eu o s-o respecte . Da sunt de acord cu Udrea in privinta faptului ca Traian Basescu s-a luptat,s-a luptat pentru propria lui persoana si s-a folosit de PDL ca sa ramana presedintele Romaniei !
Sincer va spun,eu nu stiu ce as putea sa invat de la Traian Basescu,ce as putea sa invat,sa umilesc oamenii din jur,sa hahai ca prostu,sa intru peste un om sau altu si sa-l conduc,doar asa ca vreau eu ,sa intru peste terenul altui om doar din pricina faptului ca nu-mi convine mie de el ! Sper sa invatati sa faceti ceea ce este corect in aceasta viata de la niste oamenii adevarati din tara aceasta ! Nu sunt eu un model,dar nu mai vreau ca cineva vreodata sa mai copieze un astfel de model total gresit pentru societate,pentru tara noastra si pentru viitorul ei si implicit al nostru ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 1 Martie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: