Klaus Johannis este un adevarat om de dreapta pentru Romania !

Bun ,am vazut faptul ca Klaus Johannis a afirmat faptul ca trebuie sa castigam alegerile prezidentiale prin candidatul Crin Antonescu ! E deja se simte ca dansu a intrat in acest partid,se vede deja implicarea dansului,dansu va fi viitorul presedinte al PNL-ului,eu asa il vad . Crin Antonescu a stiut,stie si va sti mereu sa-si aleaga urmasul,tot respectul meu pentru Crin Antonescu,fiindca este un om politic care nu lasa nimic la voia intamplari,dansu gandeste in perspectiva si se gandeste ca fiecare pas facut de dansu trebuie sa fie un pas cat se poate de bun pentru viitorul partidului national liberal,dar si pentru viitorul tari noastre !
Ce bine este sa sti cu cine sa te infratesti,asta ca sa te coordonezi bine de tot,si asta ca sa poti si lucra cu o persoana sau alta ! Cine se aseamana se aduna si asa va fi mereu de acum inainte . Cand ajungi sa te coordonezi cu un om sau altu doar din priviri,atunci poti sa spui ca esti frate cu adevarat cu acel om . Klaus Johannis este un adevarat om de dreapta,este omul de drepata pentru tara noastra si pentru filozofia partidului national liberal ! Sa vedem acum daca Klaus va putea sa-si consolideze acest statul de om de dreapta,de om autentic de dreapta !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: