CRIN ANTONESCU A FOST UNS DIN NOU SEF SUPREM PESTE PNL !!!

Antonescu Crin a fost reconfirmat in functia de presedinte al PNL-ului cu 1343 de voturi pentru,44 impotriva si 50 de voturi nule . Dansu a afirmat faptul ca daca nu o sa castige alegerile prezidentiale din 2014 se va retrage din conducerea PNL .
Prim-vicepresedinte este Klaus Johannis si viitor presedinte al PNL-ului,asta dupa opinia mea . E va fi pacat daca se va retrage,un om sau altu nu trebuie sa alerge neaparat dupa o functie sau alta in aceasta viata ca sa faca ceva concret,durabil si de calitate .
Crin Antonescu a fost si este ca un varf de lance pentru politica romaneasca din aceasta tara,singurul pacat al dansului a fost ca nu a stiut sa stearga pe jos mai bine cu Traian Basescu,astfel ar fi ajuns la Cotroceni ! Pentru mine va ramane cel mai bun oratar din tara aceasta,este un om care are o anumita placere in a face lucruri in politica,dar nu este de ajuns sa faci,intotdeauna trebuie sa impingi mai bine lucrurile intr-o directie sau alta !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 Februarie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: