Calin Popescu Tariceanu face mult zgomot pentru nimic !!!

Fiecare moment isi are momentul lui in aceasta viata,iar Calin Popescu Tariceanu nu vrea sa inteleaga faptul ca momentul dansului s-a dus . L-am apreciat pe dansu,mai ales pentru ca s-a luptat frumos cu Basescu Traian,dar Crin Antonescu nu este Basescu Traian ! Atunci cand un om sau altu se invata cu un scaun de sef vrea sa fie toata viata lui sef ! Sefia este ca un drog,fiindca o data ce ai pus mana pe el nu te mai lasa,si se pare ca pe Tariceanu gustul puteri si al sefiei nu-l lasa in pace ! In loc sa se bucure pentru Crin,dansu apeleaza la tot felul de cuvinte care nu-si mai au rostul in 2013 ! Dansu chiar crede ca vom ajunge vreodata monarfie constitutionala sau republica parlmentara ? Sigur ar fi bine,dar nu in era aceasta,nu in acest secol pentru tara noastra !
Nu stiu in ce tara traieste dansu,dar Romania reala este cea de astazi,cea a lui USL . Sa stea linistit dansu,fiindca cu sau fara dansu aceasta tara va merge mai departe si sunt sigur ca o sa mearga mult mai bine,fiindca oamenii de perspectiva avem,trebuie doar pusi acolo unde le este locul,de pilda locul lui Klaus Johannis a fost asigurat de catre Crin Antonescu . Oare,daca era asa de bun Calin Popescu Tariceanu,de ce nu a ramas sef peste PNL,de ce nu l-a facut pe Basescu Traian,acum vrea sa spuna faptul ca dansu s-a luptat mai bine decat Crin Antonescu care l-a facut praf pe Basescu Traian in confruntarea pentru alegerile prezidentiale din 2009,cand Crin Antonescu trebuia sa castige aceste alegeri intr-un mod categoric si firesc,dar viata si politica este o mare vrajala,ca sa nu spun acel cuvant care ar trebui sa-l spun . Singura deosebire a fost ca zeus a trait pe mare,si traind pe mare a stiut sa fenteze aceasta confruntare ca sa o castige ! Jocuriile de culise l-a ajutat pe Basescu Traian sa castige atunci,numai ca prin aceste jocurii,dansu nu a facut altceva decat sa distruga aceasta tara !
De ce nu a candidat acum Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al PNL-ului,de ce si iar de ce ? I-a fost frica ca-l zdrobeste intr-un mod categoric Crin Antonescu ? Nu a mai avut nicio parghie necesara prin care ar fi putut sa castige si sa controleze acest partid,sustinere ioc,putere ioc,prezenta ioc,imagine ioc ! Sigur ca Calin Popescu Tariceanu este ins ambitios,dar am vazut ca degeaba esti ambitios si competent daca te fac jocuriile de culise,banii,puterea si cine stie ce ar mai putea sa te faca ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 februarie 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: