Elena Udrea vrea sa scoata PDL-ul la plimbare ?!?!

Elena Udrea : „PDL sa iasa in strada,sa nu mai stea inchisi in Modrogan,sa nu se mai baricadeze in birouri ” . Ia ma ce chestie,cred ca acest lucru este o gluma buna,sa iasa sa vedem cu ce o sa se aleaga ?! Cred ca Elena Udrea vrea sa primeasca ceva in cap,oua,rosii,o varza de pilda,ca este mai tare,murata daca s-ar putea, asta ca sa prinda gustul verzi !
Of of,mai mai,cat de mult vrea duduia Nuti sa reformeze acest partid care este mort din toate punctele de vedere ! Traian Basescu l-a tinut in brate,l-a tinut in mana,dar dupa ce i-a dat drumul din mana de fier cu care a tinut acest partid, praful si pulbere s-a ales de el,eu cred ca s-a spalat pe cap cu el si dupa ce s-a spalat pe cap cu el, l-a aruncat la gunoi,asta pentru ca s-a terminat samponul,si cum s-a terminat samponul,trebuia sa ia unul nou,fiindca suntem in 2013 !
Cica vrea mai nou sa reformeze acest partid,cu cine cu dansa,cu mopul pe care l-a folosit sau tricotand mai nou in direct si in reluare ! Asa vrea sa modernizeze tara noastra?Asa vrea sa creeze locuri de munca pentru tinerii de azi,de maine?Da vai ce energica este dansa,da vai ce oamenii ambitiosi si energici sunt in PDL ?! Sau vrea si dansa sa faca ce a facut tatucul ei politic si anume Basescu Traian,si anume sa se spele pe cap cu PDL-ul? Cu ce sa te mai speli daca nu mai ai sampon,nu mai ai ce sa storci din sticla samponului,atunci te speli cu sapun,sa nu cumva sa se spele cu sapun de casa ? Sa aiba grija ce sampon sau ce sapun va folosi,nu de alta dar sa nu fie atat de flexibila incat sa cada sub biroul din Modrogan ?!?!
Mama cata creativitate pe dansa,cate creativitate poate sa existe in PDL,mama cat de pracmatici sunt ei,mama ce tari sunt ei,numai ca USL este la putere,numai ca USL face jocul politic din tara noastra,Ponta este premierul Romaniei si nu Nuti care face si drege in birou sau in afara biroului,sa aiba grija sa nu cada sub birou,deoarece ar putea sa alunece eventual din cauza sapunului sau a samponului,sa nu se impiedice de mop,de burete,de o galeata eventual ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 februarie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: