Jobolanii mananca soarecii,dar serpii pe cine-i mai mananca ?!?

Ma da turnatorii din tara noastra cum sunt ei, odiosii sau oribilii ?! In afara de a turna mai stiu sa faca ceva ? Desigur ca acesti asa zisi turnatorii odiosii vor fi turnati la randul lor tot de niste turnatorii odiosii,fiindca asta este viata de turnator-odios ! Nu merita nicio clementa acesti turnatorii,fiindca asa trebuie si asa este firesc sa fie ! Nu trebuie sa va impresioneze excesul lor de zel,deoarece totul este un teatru,zelul lor este in a zambi frumos pentru public,asta pana reusesc sa toarne ceva,desigur pentru unele avantaje materiale sau financiare,pentru ca nimic nu este gratis in viata aceasta,dar sa traiesti este gratis cumva?Nu,fiindca la panda stau soarecii pentru a te manca,in a manca si ei ceva,dar ei uita ca vor fi mancati la randul lor de jobolanii care stau la panda sa-i manance ! Ce interesanta poate sa fie viata aceasta,alta varianta de stil nu mai exista in tara aceasta,nu de alta,dar m-am saturat de vad aceeasi figura de multi ani,vreau si eu sa vad ceva mai proaspat sau asa ceva nu exista in tara noastra !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 Februarie 2013, in politica, viata, vorbe and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: