Pixelul albastru a invins proba clara si evidenta !!!

Pixelul albastru a fost invins de presedintele-jucator ! Traian Basescu a castigat procesul cu Dinu Patriciu,obligandu-l pe Patriciu sa plateasca daune morale in valoare de 0,5 lei . Un proces banal,dar uite iata ca nu este banal,cum poti sa truchezi si proba in sine,s-a vazut clar cum Traian Basescu l-a lovit pe baiat cu dosul palmi,si de o mie de ori daca m-as uita la aceasta caseta as vedea clar cum zeus l-a lovit pe baiat cu dosul palmi ! Sigur ca Traian Basescu a jurat si pe biblie in campania electorala din 2009 pentru prezidentiale,a jurat ca nu l-a lovit pe baiat nici in fata, nici in plex . Daca poti sa falsezi si proba in sine,poti sa falsezi si ca juri pe biblie ! Acum nu stiu daca mai poti sa falsezi si pe lumea cealalta,dar in fine !

Cum era treaba aceia : Rusine Dinu Patriciu ! Traian Basescu trebuia sa se faca actor,si nu presedinte al Romaniei,i-ar fi stat mult mai bine ca actor,dar se pare ca a jucat la Cotroceni exact cum ar fi fost pe scena ca actor,pentru dansu a jucat bine,pentru noi a jucat prost,ne-a jucat pe noi si pe fata si pe dos,si va dura mult timp pana o sa-l jucam si noi,asta dupa ce nu o sa mai fie presedintele tari noastre,de fapt o sa-l joace DNA-ul,sa vedem daca in puscarie o sa mai poata plange,sa vedem daca in puscarie o sa mai poata sa hahaie,sa vedem daca in puscarie o sa mai poata sa falseze si proba in sine,si proba care este atat de clara si atat de limpede,incat si beat daca ar fi un om sau altu ar vedea clar,curat si limpede ceea ce se-ntamplat pe viu !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 18 Februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: