SA REINVENTAM CONSTITUTIA !!!

Parlamentul este institutia fundamentala a democratiei si unica autoritate legiuitoare a Romaniei ! Asa ca prin revizuirea Constitutiei care va avea loc in acest an,noul presedinte care va fi dupa Basescu Traian nu o sa mai aiba voie sa-si vare ghiara peste tot,asta pentru a modifica el tot ce se poate modifica,pentru as atinge niste obiective personale si nu colective ! Ce bine ca o sa scapam de acest concept de presedinte-jucator,introducand unicul si singurul concept valabil pentru tara aceasta si anume de presedinte-arbitru care este mediator si care sa reprezinte in fond si in fapt toate interesele tuturor cetateniilor acestei tari democratice,acestei republici care a dat senzatia pana acum ca este o democratie libera si transparenta,mie mi-a dat senzatia unei democrati-autoritarista !

Sper sa reuseasca USL-ul sa reinventeze Constitutia Romaniei ? Sper sa nu mai avem in veci vecilor un presedinte-jucator care se sterge la fund cu tara asta si cu Constitutia Romaniei ? Intotdeauna se poate mai bine de asa,dar sper sa nu mai avem parte de inca un zeus,nu de alta dar cred ca o sa innebunesc de tot ! In sfarsit USL-ul a venit cu un aer nou,cu un aer proaspat,avem nevoie de prospetime in tara noastra,iar Constitutia Romaniei are nevoie de prospetime,asta ca sa fie functionala si sa functioneze intr-o democratie normala si fireasca,nu intr-o democratie autoritara,comunista si subreda din toate punctele de vedere ! Traian Basescu si clica lui mafiota au fost pentru noi un cosmar viu,sper sa nu mai avem parte de un asemenea cosmaruri in veci vecilor ! A fost pentru mult pentru tara asta si pentru noi,nu mai avem voie sa ne mai intoarcem la un regim autoritar,dictatorial si mafiot in acelasi timp !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 6 Februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: