CONSTITUTIA ROMANIEI SE VA REVIZUI IN ACEST AN !!!

Anul acesta s-ar putea sa votam in septembrie ! USL ar dori ca in septembrie sa se organizeze un referendum pentru revizuirea Constitutiei !
Crin Antonescu urmand sa ocupe pozitia de presedinte al Comisiei parlamentare de revizuire ! Cei de la PDL sa stea linistiti in banca lor,sa nu se agite degeaba,fiindca Crin Antonescu o sa-si consolideze si mai tare pozitia de viitor candidat la alegerile prezidentiale care s-ar putea sa fie comasate cu cele europarlamentare !
Ce va aduce nou aceasta revizuire ? Se va dori scoaterea tampeniei de concept ca presedintele este jucator si se va introduce un concept a presedintelui-arbitru ceea ce mi se pare normal si firesc pentru un stat de drept si pentru o democratie sanatoasa ! Presedintele va fi ales in mod direct de catre cetatenii Romaniei ! Ce poate sa fie mai frumos de atat intr-un stat de drept !
Stiti cumva daca mai exista PDL in tara asta,acest partid,era cumva de dreapta,stiti ceva, eu nu mai stiu nimic despre acest partid-fanion a lui zeus !?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 5 Februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: