HAI CU SUSPENDAREA PE MASA !!!

Hai cu suspendarea presedintelui Traian Basescu ! Ar fi cazul sa o luam de la zero cu aceasta suspendare ! Sa facem o petitie ceva,fiindca asa ceva nu se mai poate ! Ce face Basescu trece la santaj emotional ,ce suntem aici pe strada ? Numai pe strada se apeleaza la acest mecanism ordinar numit santaj ! Cred ca zeus confunda strada cu functia de presedinte al Romaniei si din acest punct de vedere ar trebui sa-l ajutam sa ajunga pe strada,asta ca sa foloseasca acolo asa zisul santaj !
Unde este USL-ul pe care-l stiam eu ,unde este ? Doarme cumva ? Alo USL,unde sunteti ? Ar fi cazul sa va treziti,fiindca un ins de pe strada s-a trezit presedinte si vrea sa faca din aceasta functie o afacere personala din care sa iasa dansu castigator,iar acest fapt este inadmisibil ! Unde sunt liderii USL-ului,ce fac,dorm,ar fi cazul ca Ponta si Antonescu sa actioneze o data si o data,asta pana nu va fi prea tarziu pentru USL si implicit pentru tara noastra !
Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: