ESTE CUMVA BOLNAV TRAIAN BASESCU ?!?!?!

Crin Antonescu nu intelege de ce Traian Basescu nu si-a dat demisia,mai ales atunci cand avea un dosar penal ,celebrul dosar penal ” Flota ” ! Este destul de simplu de ce nu a demisionat Basescu Traian ! Nu a demisionat,fiindca este cel mai corupt om cu putinta din tara aceasta ,sa nu mai spun ca este de o nesimtire crasa ! Cand esti cel mai corupt ins cu putinta din tara asta,ai marea pretentie ca cei din jurul tau sa fie corecti si le pretinzi ca ei sa fie corecti ! Partea de onoare nu-si mai are rostul aici !
Presedintele urla si tipa sus si tare faptul ca Relu Fenechiu este corupt si ca trebuie sa plece din guvern,dar dansu uita ca i-a semnat decretul de numire in functia de ministru al Transportului ! Nu stiu de ce Traian Basescu se grabeste asa de tare,fiindca instanta trebuie sa dea un verdict in acest caz si dupa ce da un verdict justitia,Ponta va decide daca-l va destitui sau nu pe Relu Fenechiu !
Eu cred ca Traian Basescu este bolnav si trebuie imperios necesar sa se duca la un medic de specialitate,sa se trateze,a obosit,poate este si bolnav pe alocuri,iar daca este bolnav,ar fi cazul sa se trateze,fiindca nu mai stie ce face si ce spune pe zi ce trece !
Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 Februarie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: