Se va trezi din somn economia ?

Tot aud prin targ aceasta expresie : Tara de mana a doua ? Ce inseamna asta oare ? Cum tara de mana a doua,sigur ca mai avem mult si bine pana o sa ajungem o tara de prima mana ? Ca sa ajungem o tara europeana trebuie sa incepem sa devenim profesionisti si competenti ! Nu vom putea niciodata sa crestem daca stam sa ne gandem cand am putea oare sa devenim si noi niste profesionisti desavarsiti ?! Si in ultima zi din viata noastra trebuie sa fim profesionisti,iar ca sa devi profi trebuie sa vrei acest lucru cu adevarat ?
Nici nu vreau sa mai aud expresia asta de doi lei si de doi bani ? Ar fi cazul totusi ca Ponta sa lucreze in interiorul guvernului,sa-si faca treaba ca un adevarat lider autentic,pana una alta este un lider autentic si trebuie ca prin competenta si capacitatea sa de a mobiliza masele din tara asta sa miste lucruriile in sensul dorit de catre toata lumea din tara asta si noi sa ne miscam o data cu dansu ?!? Va fi greu de tot sa ajungem la acest sistem extrem de complex,daca o sa stea mai putin pe la televizor,poate economia noastra se va trezi din somn,din letargie ?

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 1 februarie 2013, in politica, viata and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu