Hai cu suspendarea din aer !

Nu am rezolvat nimic cu referendumul din 29 iulie 2012 ! Ar trebui imperios necesar ca USL-ul sa mai organizeze inca un referendum,fiindca Basescu Traian a luat-o de la capat cu jocuriile sale marsave si nu mai trebuie sa mai achesam la magariile unui ins care este bolnav psihic ! Incalca legea trebuie sa-l suspendam si atat nimic mai mult ! Alo ,Ministrul Justitiei propune cei doi procurori,iar CSM da un aviz consultativ,iar presedintele Romaniei ii numeste !
Ce sa-i cerem unui presedinte care vorbeste de la scara avionului,sa nu mai spun ca si „propune” ceva de la scara avionului ! Hai cu suspenarea,hai ca se poate ! Jos Basescu ! JOS BASESCU !

Ce ar putea Basescu Traian sa medieze daca este in aer,dansu traieste in aer de la buza avionului ! Ce sa medieze daca dansu vrea sa schimbe jocuriile politice si legea in esenta ei adevarata ! Ce a facut acest om la acest popor ? I-a spalat cumva creierii lui Ponta,Antonescu si Daniel Constantin ! Legea este destul de clara si destul de transparenta ! Greseste si incalca legea trebuie obligatoriu sa-l suspendam iar si iar pe Baselu,asta pana cand o sa innebuneasca de tot si o sa renunte singur la visele sale de presedinte-jucator,acum a devenit si presedinte-negociator ?! O fi cumva vreun vrajitor si nu stim noi,chiar crede dansu ca ne vrajeste pe noi cum vrea dansu,la orice ora din zi si din noapte ! Eu l-as suspenda pana ar innebuni de tot,nu de alta dar numai in acest fel o sa putem si noi sa scapam de Basescu Traian,dansu are 9 vieti ca si pisica,poate mai multe ! Dansu crede ca CSM-ul este al lui si numai al lui ! Eu stiu ca vrea sa politizeze si aceste doua numiri,dar numai are puterea in mana sa,asta pentru ca dansu traieste in aer ! Basescu vrea sa aiba ultimul cuvant la aceste doua numiri,uite iata ca nu se mai poate,este neconstitutional si ilegal,din acest punct de vedere trebuie sa fie din nou suspendat !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 Ianuarie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: