COMUNICAREA ESTE DUSMANUL NOSTRU PRINCIPAL ?!?

Nu doar doua persoane institutionale trebuie sa coabiteze intre ele,ci intreaga populatie minunata trebuie sa coabiteze pentru stabilitate si pentru echilibru in sistemul numit societate ! Atunci cand nu exista comunicare totul se rupe,totul se sparge ! Este o mare problema atunci cand nu exista comunicare,este o problema grava la mijloc ,cine stie ? Oricum ,practica ne omoara si in treaba asta ! Romania sta prost la acest capitol ! Va dura multi ani de acum inainte pana o sa invatam sa folosim acest mare atu si anume comunicarea in sensul bun al lucrurilor facute si gandite cu cap ! In ultimi ani ,in tara noastra a existat o batalie absurda ,o batalie iluzorie,o batalie care nu a adus nimic bun pentru nimeni ! Circul nu va face niciodata bine oricarui persoane din tara asta ,competitia va face bine,asta daca este inteleasa si gandita in sensul bun al lucrurilor !

Un comunicator bun este tot timpul vesel,zambitor,senin,increzator in propriile sale forte,iar acest lucru se simte si se vede imediat ! Nu poti sa fi un comunicator bun daca citesti din ciorne,nu poti sa falsezi in treaba asta ! Un dictator nu poate sa fie un comunicator bun,fiindca insul nu este deschis catre nou,catre democratie ! Pentru orice meserie,dar si pentru treaba asta trebuie sa fi nascut ! Sa nu uitati sa puneti suflet atunci cand comunicati,asta ca sa ramana intiparit in mintea oamenilor ! Oamenii redusi nu au ce sa comunice,asta pentru ca nu sunt sociabili si asta pentru ca nu sunt deschisi la nou !  Un comunicator bun are prestanta si stil,are tact si eleganta,iar acest lucru il poate transforma in cel mai bun orator cu putinta,luati exemplu de la Crin Antonescu ! Un comunicator bun nu doarme pe el !  Timiditatea nu are ce sa caute in comunicare,esti timid stai acasa,dar acest lucru nu este valabil la toata lumea ? Comunicarea este o afacere,iar pentru ca aceasta afacere sa functioneze trebuie sa fie de partea cealalata un ins care stie sa invarte aceasta afacere !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 ianuarie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: