La miez de sfarsit de lume o sa avem un nou guvern !

Ministrii sunt batuti in cuie,vor fi audiati astazi in Parlament,iar cel tarziu deseara vor depune juramantul la Palatul Cotroceni !
Ceea ce imi place este faptul ca nu mai poate Basescu Traian
sa-si bage coada in acest guvern,nu-l mai poate dansu manevra si nici gestiona cum vrea sufletelul dansului ! Nu mai poate sa mai faca nimic,nu mai este guvernul sau,ci este guvernul Romaniei ! In miez de sfarsit de lume o sa avem si un nou guvern uns din cap pana in picioare,sper sa nu sfarseasca o data cu sfarsitul lumi ! Basescu nu ar trebui sa fie suparat si nici stupefiat,deoarece o sa ramana stupefiat in continuare ! Cred ca nu mai este nevoie de nicio luna de miere intre Antonescu si Ponta ! Se incheie un an politic greu,dar frumos,foarte frumos ! Se incheie un an politic perfect pentru USL ! Pentru USL greul de abia de acum incepe,la anu trebuie sa confirme ceea ce au obtinut in acest an cu mare gratie si cu mult efort !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 Decembrie 2012, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: