ZEUS I-A SPALAT CREIERUL LUI VICTOR PONTA !!!

Cum a facut oare Basescu Traian de s-a intalnit in secret cu Victor Ponta,cred ca i-a vrajit mintea,cred ca a intrat in mintea lui Ponta ? Eu nu pot sa inteleg de ce s-a intalnit Ponta Victor cu cel mai mare dusman politic al sau ? O fi oare un blat la mijloc,o fi oare o vrajala la mijloc ? O fi oare un aranjament la mijloc ? Nu stiu ce o fi,dar sper sa nu mai fie aceeasi vrajala politica,fiindca m-am saturat si ne-am saturat de prostiile acestea de doi lei si de doi bani !!!

Cred ca i-a spalat creierul lui Ponta,ca astfel nu inteleg de ce s-au intalnit ? Sa nu cumva sa tranteasca ceea ce au votat romanii pe 9 decembrie,fiindca nimeni si nimic nu o sa-i mai ierte in veci vecilor ! Cine stie ce o fi ? Sa nu mai spun de acel document ultra secret care a fost prezentat in afara tari de catre zeus,oare sa-si spele pacatele sau sa-i vrajeasca pe americanii ?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 18 decembrie 2012, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: