ZERO REZULTATE LA DNA !!!

Cica,Daniel Morar va prezenta rezultatele mandatului sau timp de sase ani la carma DNA-ului!Sigur ca da,care rezultate,am avut noi vreun rezultat cu aceasta institutie banala care a fost condusa de catre Traian Basescu!Pe cine a anchetat marele Morar,vreun corupt ceva,au bagat la puscarie vreun corupt,au facut vreo ancheta de mare amploare care sa afirme ca a avut si dansu rezultate cu aceasta institutie?Sigur ca sunt doar vorbe aruncate in aer,rezultatele nu vin asa peste noapte,si timp de sase ani nu facut nimic din nimic,a tergiversat dosarele,pe oamenii din jur,chiar a pus niste presiuni absurde la adresa unor oameni sau alti?Sunt curios si eu ca prostu cu ce rezultate o sa vina in fata noastra Daniel Morar?Ce o sa prezinte?O sa se laude ca l-a bagat pe Nastase in puscarie,sigur cu ajutorul lui Traian Basescu,ca doar dansu este marele orator in magaria aceasta de doi lei si de doi bani!O sa vedem ce o sa iasa si din treaba aceasta,dar tare ma tem ca nu o sa iasa nimic din nimic,din pofida faptului ca nu are ce sa ne prezinte,ce rezultate,ia sa vedem care sunt asa zisele rezultate ale acestui ins rafinat si iscusit pentru zeus?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 10 octombrie 2012, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Excellent site. A lot of helpful info here. I’m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And certainly, thank you for your sweat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: