Deontologii lu’peste prajit ma amuza si ma distreaza!

Deontologii lu’peste prajit ma amuza si ma distreaza intr-un sistem ticalosit!Avem toate premisele ca zeus sa se-ntoarca la Cotroceni.De fapt se va intoarce cu un sistem al dracului de rodat si al dracului de calculat daca vreti!Asa cum am mai zis de o mie de ori pe aici,avem o situatie hilara in tara aceasta,totul este hilar,nu e bine de loc,dar cine stie, poate o sa ne revenim pe parcursul vieti noastre cotidiene?Ma amuza faptul ca ei cred ca stiu de toate pentru toti,dar habar nu au meserie pe acest pamant!Habar nu au sa lege doua cuvinte,habar nu au sa faca o afacere mare si consistenta,o afacere sanatoasa si adevarata!Las ca e bine asa,nu mai ca daca o s-o frecam tot asa in stilul acesta, cred ca o sa ne ardem de tot impreuna cu viata pe care o avem,o sa fim arsi de-a dreptul!Sunt multe de spus aici,o sa revin pe parcurs cu multe alte lucruri fine si esentiale in sistemul acesta de viata dual!

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 15 August 2012, in viata, vorbe and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: