O demisie inutila

Attila Cseke si-a dat demisia din functia de ministru al sanatati,demisia a venit din cauza faptului ca dansu nu a fost consultat in legatura cu problemele din sanatate,o demisie inutila,venita din cauza orgolilor,nu a primit Cseke grosul si daia si-a dat demisia,dansu a cerut patru miliarde si a primit decat trei sute de milioane,ha ha ha!Saracu de el,va da-ti seama un pic ce drama a trebuit sa indure acest om,ca si-a dat sau nu demisia din functia de ministru asta nu inseamna nimic,nu a facut nimic dansu atata timp cat a stat ministru si cine stie daca o sa faca cel care va veni peste 15 zile.Eu nu vad ce a rezolvat prin aceasta mutare stupida si nefolositoare,ce credeti ca ii foloseste cuiva faptul ca si-a dat Cseke Attila demisia,nu cred ca ii foloseste cuiva acest lucru?Probabil domnului presedinte Traian Basescu,cred ca are o satisfactie pe alocuri,cred ca se bucura acum,rade si iar rade pe fondul mutari astuia.Asa ca aceasta demisie nu o sa aduca nimic tari noastre si nici nu o sa schimbe prea multe lucruri in tara asta.

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 August 2011, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Pai…. a terminat aproape totul … la propriu, ce era sa mai faca? Se plicitisea omul nu tu un spital de inchis nu tu niste medicamente de schimbat de pe o lista pe alta…plictiseala totala. A renuntat el da’ sa vezi acum ce probleme o sa aiba la gasirea unui loc de munca – nu se poate incadra decit pe post de buldozer!

  2. oare se va mai incadra la ceva vreodata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: